Σ. Πρίντζιος στο radio1d.gr: “Η Ελλάδα πεθαίνει και πρέπει να ζήσει”

Το radio1d.gr, δίνει τον λόγο, όχι μόνο στους πολιτικούς που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, αλλά και στους ίδιους τους πολίτες, που προσπαθούν να επιβιώσουν στις σκληρές συνθήκες της Ελλάδας του σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα ο Σωτήρης Πρίντζιος, συμβολαιογράφος που ζει στην Ιστιαία της Εύβοιας, έδωσε με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο την κατάσταση, μέσα στην οποία είναι υποχρεωμένο να ζει το ελληνικό νοικοκυριό σήμερα, για την οδυνηρή διάψευση των υποσχέσεων των πολιτικών και για τις τρομερές δυσκολίες που έχουν οι Έλληνες πολίτες να ανταποκριθούν στις πιο στοιχειώδεις από τις ανάγκες τους, ενώ κατέδειξε την πλήρη εγκατάλειψη και την έλλειψη ακόμη και των πιο βασικών υποδομών στην Εύβοια, την εγκατάλειψη της επαρχίας και την ερήμωση του τόπου.

 

“Θα ήθελα να τους σέβομαι. Θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν και να προσδιορίσουν τον ρόλο τους”  είπε ο κ.Πρίνζτιος ερωτηθείς για τους πολιτικούς και πρόσθεσε “φέρουν ιδιαίτερη ευθύνη”.

 

Στη συνέχεια ο Σωτήρης Πρίντζιος αναφερόμενος στη γενικότερη οικονομική κατάσταση και κρίση που επικρατεί στην Ελλάδα είπε “η κρίση είναι πάρα πολύ έντονη”, ενώ επεσήμανε πως ο κόσμος στις περιφέρειες είναι πάντα με το κεφάλι ψηλά, παρόλο που είναι άνθρωποι που μαστίζονται καθημερινά και νιώθουν και οι ίδιοι την οικονομική δυσπραγία.

 

Τέλος το μήνυμα του κ. Πρίντζιου, ενός πολίτη που έχει υποστεί και ο ίδιος την οικονομική κρίση, αλλά τη βιώνουν και συμπολίτες του είναι “πρέπει πολύ σοβαρά, ο κάθε ένας μέσα του, να κάνει μία εσωτερική διαδρομή” και κατέληξε “έχουν ευθύνη πολύ αυξημένη, η Ελλάδα πεθαίνει και δεν μπορεί να πεθάνει”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr