Συλλήψεις για κλοπές

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και  Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω 4 άτομα, για περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα:

  1. Μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (28/03), στην περιοχή κέντρου πόλης, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν δύο αλλοδαπές, οι οποίες ευρισκόμενες σε εμπορικό κατάστημα και εκμεταλλευόμενες συνθήκες συνωστισμού, αφαίρεσαν από 72χρονη γυναίκα, το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ.
  2. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, συνέλαβαν 32χρονο Έλληνα, διότι αφαίρεσε από όχημα ένα ηχοσύστημα και τσάντα που περιείχε αντικείμενα και έγγραφα του ιδιοκτήτη. Επιπλέον, σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων, τη νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
  3. Την Δευτέρα επίσης, (28/03), μεσημεριανές ώρες, στην περιοχή κέντρου πόλης, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβε 23χρονη αλλοδαπή, διότι εντός αστικού λεωφορείου, αφαίρεσε από επιβάτη ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που συνελήφθησαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.