Σοκ στην Κρήτη: Ενας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας από μπαλτά

Αγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην παραλία της Ιεράπετρας, με την επίθεση με μπαλτά, ενός νεαρού άνδρα -Πακιστανού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- σε Έλληνα κάτοικο της περιοχής. Νωρίτερα, ο ίδιος άνδρας είχε κατακρεουργήσει συμπατριώτη του.

Στη συνέχεια, και ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούσαν να βοηθήσουν το θύμα, ο δράστης έστρεψε το μένος του εναντίον του αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται λίγα μέτρα μακρυά, χτυπώντας με τον ίδιο μπαλτά περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο, πριν μπορέσουν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί να τον ακινητοποιήσουν.

 

Την ίδια ώρα όμως γινόταν η αποκάλυψη ενός ακόμα αποτρόπαιου εγκλήματος, καθώς σε κοντινό κατάστημα βρέθηκε από τον αδερφό του κατακρεουργημένος ένας επίσης Πακιστανός στην καταγωγή, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ήταν το πρώτο θύμα του μαινόμενου νεαρού.

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretalive, o έλληνας τραυματίας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και η αστυνομία προσπαθεί τώρα να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.