Σοκαρισμένη η Χαλκίδα: Βουτιά θανάτου για μητέρα και γιό

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 63χρονη μητέρα και ο 27χρονος γιος της στη Χαλκίδα, έπειτα από πτώση τους από τον 5ο όροφο της πολυκατοκίας όπου διέμεναν.

 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 το πρωί και ένας περίοικος τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας στους αστυνομικούς ότι τα δύο άτομα βρέθηκαν στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάνα και γιος βούτηξαν στο κενό με διαφορά ενός λεπτού, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαπιστωθεί ποιος έπεσε πρώτος. Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν η μητέρα 63 ετών να σκοτωθεί επί τόπου ενώ ο 27χρονος γιος της να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, η οικογένεια αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που στους περισσότερους κατοίκους της περιοχής ήταν γνωστά. Τα τελευταία 3,5 χρόνια η γυναίκα αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο. Οι ιδιοκτήτες το γνώριζαν και βοηθούσαν οικονομικά τόσο την ίδια όσο και το παιδί της, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η αυτόχειρας, μια εξαιρετικά περήφανη γυναίκα έπαιρνε μια μικρή αναπηρική σύνταξη, την οποία της έκοψαν πριν από 2,5 χρόνια, ενώ πολλές φορές απευθυνόταν στο φιλόπτωχο ταμείο του δήμου.

”Έβλεπα τη γυναίκα καθημερινά και τη χαιρετούσα. Ήξερα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο” τονίζει στο NewsIt ένοικος της πολυκατοικίας, ναυτικός στο επάγγελμα, που επισημαίνει ότι ποτέ δεν είχε δει τον 27χρονο γιο της.

Το διαμέρισμα βρέθηκε καθαρό με λίγα έπιπλα στο εσωτερικό του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σημείωμα, που αναφερόταν σε δικαστική απόφαση. Πιθανότατα να σχετίζεται με την απόφαση για διακοπή της αναπηρικής της σύνταξης.

Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως η γυναίκα είχε δύο ακόμα παιδιά που έμεναν στην Αθήνα. Της είχαν ζητήσει το τηλέφωνό τους, αλλά όπως λένε ποτέ δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν με αυτά…