Σοκαριστικές εικόνες: Βάζουν βρέφος να παίζει ποδόσφαιρο με κεφάλι Σύρου στρατιώτη!

Είναι απίστευτα όσα συμβαίνουν στη Συρία με τους Τζιχαντιστές και βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μετά τα παιδιά που κρατούν κεφάλια αποφυλακισμένων τώρα βγήκαν και φωτογραφίες με έναν πατέρα που κρατά βρέφος και το βάζει να κλωτσά το κεφάλι Σύρου στρατιώτη σαν μπάλα

 

Στη φωτογραφία που σαρώνει το διαδίκτυο, ο πατέρας φαίνεται να κρατά το μερικών μηνών παιδί του μπροστά από ένα κομμένο κεφάλι και να το βάζει να το κλωτσήσει. Και γελάει, γιατί προφανώς το θέαμα είναι πολύ αστείο!

 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το κεφάλι φαίνεται να έχει κοπεί αρκετές μέρες πριν και λόγω της αποσύνθεσης είναι δύσκολο να διακριθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το κεφάλι φαίνεται να έχει και μια βαθιά πληγή, που δείχνει πως το θύμα μαχαιρώθηκε.

Η φρικιαστική φωτογραφία έρχεται λίγες ώρες αφού η συριακή ακτιβιστική οργάνωση «Η Ράκα σφαγιάζεται σιωπηλά» ανέβασε στο ίντερνετ φωτογραφίες από την τελευταία εκτέλεση του Ισλαμικού Κράτους.

Μερικές εβδομάδες μετά τη σταύρωση ενός 17χρονου αγοριού, ήρθε η σταύρωση και ο αποκεφαλισμός ενός Σύρου στρατιώτη.

Η φωτογραφία δείχνει ένα πλήθος από νεαρά αγόρια να στέκονται γύρω από μια ξύλινη κρεμάλα. Στο κέντρο της φωτογραφίας, είναι το πτώμα ενός Σύρου αντάρτη. Τον σταύρωσαν και τον αποκεφάλισαν οι τζιχαντιστές.

Πιστεύεται πως είναι συγγενής του Ζεχράν Αλους, αρχηγού της οργάνωσης της Τζαϊς αλ Ισλάμ, μιας από τις ομάδες του απαρτίζουν το Ισλαμικό Μέτωπο, το οποίο μάχεται να φτιάξει το δικό του… Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.

 

Ο Αλούς είναι ο ηγέτης των ανταρτών με το… σημειωματάριο της Hello Kitty, μια εικόνα που είχε κάνει το γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες και τον έδειχνε να μιλά στους αντάρτες με ένα ροζ τετράδιο μπροστά του!

Η φωτογραφία με τον σταυρωμένο και αποκεφαλισμένο άνδρα οδηγεί στο συμπέρασμα πως πρόκειται για έναν νεαρό ξάδερφο του Σύρου αντάρτη. Ο άτυχος άνδρας υπέστη βασανιστήρια πριν εκτελεστεί. Τα χέρια του είναι δεμένα στην κρεμάλα, ενώ οι δήμιοί του του έκοψαν το κεφάλι και το έβαλαν στα πόδια του!

 

 

Πηγή: Daily Mail