Σωκράτης Εδίρνελης: Οι μεταρρυθμίσεις του Γ. Παπανδρέου φέρνουν έσοδα στην κυβέρνηση

Για όλους και για όλα μίλησε στο Radio1d.gr και στην εκπομπή “Πίσω από τις λέξεις” ο Σωκράτης Εδίρνελης από το Κίνημα του Γ Παπανδρέου με αφορμή την προσυνεδριακή συγκέντρωση-συζήτηση που διοργανώθηκε χθες στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

 

Μια συγκέντρωση ανοιχτή που στόχο είχε την ανταλλαγή απόψεων με τις συλλογικότητες από τη Θεσσαλονικη. Ανάλογη συγκέντρωση έγινε πρόσφατα στις Σέρρες , ενώ θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας με τελικό στόχο το Συνέδριο του Κινήματος στην Αθήνα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ Εδίρνελης “Ο Γιώργος Παπανδρέου δικαιώθηκε , αφού μέχρι σήμερα μιλάμε για τις λύσεις και τη χρηματοδότηση που έρχεται στη χώρα μέσω των μνημονιακών συμβάσεων. Μόνο που εάν είχαν ολοκληρωθεί οι μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης του Γ Παπανδρέου θα είχαμε μείνει στο πρώτο Μνημόνιο και θα είχαμε ολοκληρώσει την έξοδό μας από την οικονομική κρίση”. Μία από τις μεταρρυθμίσεις που “έφεραν” χρήματα στον κρατικό κορβανά , είναι και η ηλεκτρονική συνταγογράφηση που αποφέρει ποσό περίπου ίσο με τα έσοδα του ΕΝΦΙΑ.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr