Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας της Άννας Συνοδινού

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Σωτηρία” η ηθοποιός Άννα Συνοδινού, η οποία ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού.

 

Η ηθοποιός έχει υποβληθεί σε γαστροστομία και παρακολουθείται στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου, ενώ οι θεράποντες γιατροί της είναι σε επιφυλακή εφόσον χρειασθεί να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

 

Πάντως, όπως αναφέρουν, δεν είναι διασωληνωμένη και εξακολουθεί να διατηρεί επαφή με το περιβάλλον, παρά τη νόσο που την ταλαιπωρεί.

 

Ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, ενημερώνεται ο ίδιος για την πορεία της υγείας της, από το νοσοκομείο, από την πρώτη ημέρα της νοσηλείας της, στις 27 Ιουνίου.

 

Η ασφαλιστική κάλυψη που έχει η ασθενής, ως πρώην βουλευτής, της παρέχει δωρεάν νοσηλεία, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται σε 24ωρη βάση δύο αποκλειστικές νοσοκόμες.

 

Εξάλλου, ο ανιψιός της κ. Συνοδινού, Ιωάννης Συνοδινός, με επιστολή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάνει έκκληση στα μέσα ενημέρωσης «αυτές τις δύσκολες ώρες, να υπάρξει σεβασμός και στο όνομα και στην κατάσταση της κ. Συνοδινού» και «να περιοριστεί στο ελάχιστο η σχετική αρθρογραφία για τη μεγάλη ηθοποιό».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ