Στέργιος Καστόρης: Ξεκινάει μία περίοδος με πολύ καλές προοπτικές

 

kastoris-asterios

Μια νέα περίοδος με πολύ καλές προοπτικές, με ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας υποστήριξε ο βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Κοστόρης μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο. Ο κ. Καστόρης είπε πως πλέον διαφορετικά μας αντιμετωπίζουν οι δανειστές και έχουν δημιουργηθεί ευρωπαικές συμμαχίες που ευνοούν τη χώρα μας.

Σχετικά με την κριτική που ασκείται στο ΣΥΡΙΖΑ από τα αριστερά και τους κυρίους Αλέκο Αλαβάνο, Μανόλη Γλέζο και Μίκη Θεοδωράκη ο βουλευτής είπε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά ο λαός αποφασίζει ποιος θα κυβερνήσει και αποφάσισε ΣΥΡΙΖΑ δύο φορές.

Όσον αφορά το μεταναστευτικό ο Σ. Καστόρης είπε πως οι ροές είναι διαχειρίσιμες και συνεχώς θα βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων.

Για τους πλειστηριασμούς των ακινήτων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν γίνονται πλειστηριασμοί σε σπίτια πρώτης κατοικίας σε καμία περίπτωση και οι πλειστηριασμοί που γίνονται αφορούν άλλες περιπτώσεις.

Τέλος, αναφορικά για τα διόδια ο κ. Καστόρης είπε πως σύντομα θα έρθει νόμος και θα πληρώνουμε διόδια ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνουμε.