Στο πλευρό των υποψηφίων ο δήμος Νεάπολης-Συκεών

Μήνυμα συμπαράστασης, εμψύχωσης και στήριξης σε όλους τους υποψηφίους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, και ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες, απευθύνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης στο μήνυμά του, που απέστειλε και με προσωπική του επιστολή προς όλους τους τελειόφοιτους του δήμου, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές ολόκληρης της δημοτικής Αρχής για επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει οι υποψήφιοι.

Ο κ. Δανιηλίδης προτρέπει τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ «να πιστέψουν στον εαυτό τους» και «με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, ψυχραιμία, υπομονή, επιμονή και προσήλωση στο στόχο, να φροντίσουν να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους». Όπως επισημαίνει στους μαθητές, «νέοι στόχοι, μία νέα πορεία ζωής και ένας καινούργιος κύκλος γνώσεων και εμπειριών αναμένουν να ανοιχτούν μπροστά σας και να δικαιώσουν τον αγώνα, τις προσπάθειες και τις θυσίες που καταβάλατε», διευκρινίζοντας, όμως, ταυτόχρονα ότι «το σταυροδρόμι αυτό δεν θα είναι το μοναδικό στη ζωή σας, καθώς η ζωή ολόκληρη είναι ένας διαρκής καθημερινός αγώνας».

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων, «ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, εμείς είμαστε περήφανοι για τους μαθητές μας, την έντιμη και σκληρή προσπάθειά τους, με σταθερή την επιθυμία να ανοίξουν χωρίς δισταγμό τα φτερά τους και να στρέφουν πάντα το ενδιαφέρον τους σε ορίζοντες που οι ίδιοι θα επιλέγουν, πιστεύοντας απόλυτα σε αυτούς και στην ικανότητά τους να πετύχουν αυτό που προσδοκούν».

Παράλληλα, στην επιστολή του δημάρχου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και στους γονείς των υποψηφίων που μοιράζονται τα άγχη και τις αγωνίες τους, τους συγχαίρει για τη στήριξή τους και τους εύχεται καλή δύναμη.

Ταυτόχρονα, ο κ. Δανιηλίδης υπογραμμίζει τη βούληση της δημοτικής Αρχής «να παραμείνει σύμμαχος και συνοδοιπόρος των μαθητών στα φοιτητικά χρόνια αλλά και στη μετέπειτα πορεία, στην αναζήτηση εργασίας αλλά και σε ο,τιδήποτε χρειαστούν, όπως άλλωστε ήταν και σε κάθε βήμα της σχολικής τους ζωής».