Στον Αρειο Πάγο Παρασκευόπουλος, Τόσκας και Καλογήρου

 

ΦΩΤΟ:ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ:ΑΡΧΕΙΟΥ

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κοτζαμάνη, επισκέφθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Μιχάλης Καλογήρου.

Κατά την είσοδό τους στο δικαστικό μέγαρο αρνήθηκαν να απαντήσουν σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις για τον σκοπό της επίσκεψής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά η οποία σχετίζεται με τα όσα έχει πει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Με τη στάση της αυτή, η κυβέρνηση επιθυμεί να καταδείξει ότι δεν έχει τίποτε να κρύψει όσον αφορά τις καταγγελίες Πανούση για επικοινωνία μελών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες και ότι επιθυμεί τη σε βάθος διερεύνηση της υπόθεσης.

Χθες το βράδυ ο κ. Πανούσης, μιλώντας στον Σκάι, έκανε λόγο για «περίεργες συμπτώσεις» κληθείς να σχολιάσει όσα του καταλογίζουν τόσο υπουργοί όσο και μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς. Οι Πυρήνες κάνουν λόγο για ευφάνταστα σενάρια, ενώ υπουργοί της κυβέρνησης μιλούν για μυθιστόρημα. Μαζί τα γράφουν;» σχολίασε ο κ. Πανούσης.