Σχόλιο στο facebook άναψε φωτιές στο ΠΑΣΟΚ

Ακόμα περισσότερες φωτιές άναψε στο ΠΑΣΟΚ ανάρτηση-σχόλιο που έγινε στην επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebook κατά του Γιώργου Παπανδρέου με φόντο τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ζάππειο την Δευτέρα. Το κόμμα με ανακοίνωσή του αποδοκίμασε τους χαρακτηρισμούς, διευκρινίζοντας ότι η ανάρτηση «κατέβηκε».

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ: «Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο.

»Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ. Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε.»

 

Η ανάρτηση που «άναψε» φωτιές:

 

“Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες – τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε (!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!…Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ..”, ήταν το σχόλιο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ και αποσύρθηκε λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευσή του.