Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον άνεργο πατέρα που δικάζεται για ρευματοκλοπή

Ο άνεργος πατέρας τριών παιδιών που συνελήφθη και δικάζεται σήμερα για ρευματοκλοπή από τη ΔΕΗ δεν θα είναι μόνος του.

Στο πλευρό του θα έχει πολλούς αλληλέγγυους που θα συγκεντρωθούν, στις 12 το μεσημέρι, έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ζητώντας να σταματήσει η σε βάρος του δίωξη.

Ο άνεργος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, αλλά η δίκη του αναβλήθηκε για σήμερα.

 

Η επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι του έγινε από πολίτες της περιοχής που πήραν την πρωτοβουλία διότι η οικογένεια έχει τρία μικρά παιδιά που εξαιτίας του κρύου κινδυνεύουν να αρρωστήσουν σοβαρά.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στέκεται στο πλευρό του διωκόμενου ανέργου πατέρα, ενώ το περασμένο Σάββατο στο πλευρό του βρέθηκε κλιμάκιο της οργάνωσης στο οποίο συμμετείχαν ο γραμματέας Νομαρχιακής Α’ Θεσσαλονίκης, Νίκος Σαμανίδης, η υποψήφια περιφερειάρχης και βουλευτής Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Εύοσμου Ανέστης Βασιλειάδης, οι βουλευτές Γιάννης Αμανατίδης, Λίτσα Αμμανατίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Θεοδωρόπουλος και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης.