Συγκινεί ο Θάνος Μικρούτσικος: Αντί για δώρο φέτος, δώστε αίμα -Η έκκληση από το νοσοκομείο

Μάχη με τον καρκίνο εξακολουθεί να δίνει με ανδρεία ο Θάνος Μικρούτσικος ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σε νέα ανάρτησή του, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης έκανε μια συγκινητική έκκληση εν όψει των εορτών, μέσα από το δωμάτιο νοσηλείας του, στο Metropolitan:

«Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους. Σκεφτόμουνα αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα. Για τον Θ.Μ. Για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες» έγραψε

Πριν από μερικές ημέρες, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος νοσηλεύεται τον τελευταίο ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους φίλους του μέσω του Facebook.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έγραψε ότι ένας πυρετός τον ταλαιπωρεί, αλλά θα τον ξεπεράσει και αισθάνεται σίγουρος ότι «θα σας συναντήσω σήμερα».

«Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σε ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας με έναν ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. “Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι” που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Θάνος Μικρούτσικος.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/sygkinei-o-thanos-mikroytsikos-anti-gia-doro-fetos-doste-aima-i-ekklisi-apo-nosokomeio