Συλλήψεις για κλοπές και απάτες στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τις εξιχνιάσεις υποθέσεων διαφόρων αδικημάτων, κατά το τελευταίο 24ωρο.

 

Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ανυποψίαστου πεζού άντρα

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Νοέμβριο του 2014 στο κέντρο της πόλης, πλησίον του Α.Π.Θ., μαζί με έτερα άτομα αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας από 23χρονο, δύο κινητά τηλέφωνα.

 

Εξιχνίαση τριών περιπτώσεων απόπειρας διαρρήξεων καταστημάτων

 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 46χρονου ομογενούς, καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Νοέμβριο του 2014, αποπειράθηκε να διαρρήξει τρία (3) καταστήματα (2 υγειονομικού ενδιαφέροντος – 1 ενεχυροδανειστήριο) στην περιοχή της Άνω Πόλης.

 

Εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής από οικία

 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Μάρτιο του 2014, διέρρηξε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης και στη συνέχεια αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του.

 

Εξιχνίαση περίπτωσης απάτης

 

Από το Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, καθώς, από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι, δεν απέστειλε κινητό τηλέφωνο, για την αγορά του οποίου, 23χρονος κατέβαλλε χρηματικό ποσό σε τραπεζικό του λογαριασμό.

 

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr