Συναγερμός στις αρχές: Λιμενικό και ΣΔΟΕ ψάχνουν σε αποθήκη άλλον έναν τόνο ηρωίνης

Νέα τεράστια ποσότητα ηρωίνης αναζητούν από αργά το απόγευμα της Πέμπτης το Λιμενικό και το ΣΔΟΕ σε συντονισμό από την αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών DEA σε μία αποθήκη στην Αττική.

Η αποθήκη βρίσκεται στο Κορωπί, κοντά στο σημείο που είχαν βρεθεί προ δέκα ημερών τα 500 κιλά ηρωίνης. Την αποθήκη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιχειρήσει να ενοικιάσει προκειμένου, όπως είχε αναφέρει, να μεταφέρει υλικά από τις ναυτιλιακές του δραστηριότητες, ο 41χρονος εφοπλιστής ο οποίος είχε κατηγορηθεί ως «οργανωτής της μεταφοράς 1,1 τόνου ηρωίνης» από τη Μέση Ανατολή στην Ελλάδα. Η ενοικίαση δεν είχε ολοκληρωθεί και ο ιδιοκτήτης της οδηγείται για κατάθεση στο λιμεναρχείο Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί, «στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχει άλλος ένας τόνος ηρωίνης»!

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ. Όμως μέχρι στιγμής υπάρχουν ασαφείς πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας των αρμοδίων υπηρεσιών…

 

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ