Συναντήσεις Εργασίας GRASP στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Συναντήσεις εργασίας με στόχο ένα πιο πράσινο περιβάλλον διοργανώνει στις 31 Μαρτίου ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, στο πλαίσιο της δοκιμαστικής λειτουργίας των νέων εργαλείων ηλεκτρονικών προμηθειών του ευρωπαϊκού προγράμματος GRASP, στο οποίο συμμετέχει.

 

Πρόκειται για την 1η και 2η Συνάντηση του έργου, με σκοπό την αναλυτική παρουσίαση των πράσινων δράσεων του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη αλλά και των γενικότερων στόχων της συμμετοχής του στο πρόγραμμα GRASP – Ενέργεια για έξυπνες πόλεις. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των φορέων που θα παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν πρώτοι στη δοκιμαστική λειτουργία του Διακρατικού Μεσογειακού Δικτύου (ΤΜΝ) και της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Πράσινων Δημόσιων Συμβάσεων (eGGP tool), εργαλείων που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος.

 

Οι πρώτες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου στο Πανόραμα.

 

Ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη από το 2013 συμμετέχει ενεργά, με ακόμα 7 χώρες της Μεσογείου, στο πρόγραμμα πράσινης ενέργειας GRASP ώστε να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές του για «έξυπνη» ενέργεια στην περιοχή δράσης του.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr