Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητά ο ΠΑΟΚ!

Εντείνει την πιεσή της η οικογένεια του ΠΑΟΚ προκειμένου να βρεθεί λύση στα πολύ σημαντικά ζητήματα που είναι ανοιχτά και παρουσιάζουν στασιμότητα εδώ και μήνες (ρύθμιση χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο, προπονητικό Θέρμης).

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ερασιτέχνης και οι οργανωμένοι (εκπροσωπούμενοι από κάποιον ή κάποιους από τους επικεφαλής τους) έχουν αποστείλει κοινό αίτημα στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να τον συναντήσουν όταν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

 

Όπως αναφέρει το sport24, ακόμη δεν υπάρχει προγραμματισμένη ημερομηνία επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο ότι θα το πράξει τις επόμενες μέρες στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα. Οι εκπρόσωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ θελουν να επιδιώξουν να πετύχουν την άμεση επίλυση των δύο καυτών ζητημάτων τα οποία θεωρούν ότι θα φέρουν οφέλη συνολικά στην ελληνική κοινωνία.

 

Η επένδυση στη Θέρμη θα φέρει νέες θέσεις εργασίας σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την Βόρεια Ελλάδα, ενώ η ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ, ζεστό χρήμα στα άδεια ταμεία του ελληνικού κράτους που αναγκάζεται να δανείζεται από το εξωτερικό με πολύ υψηλό επιτόκιο.

 

Επιπλέον θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει συζήτηση για την κατάσταση στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την άδικη αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ από τις Αρχές του και κυρίως την ΕΠΟ.