Συνεχίζει το πρόγραμμα δράσεών του ο κ.Στράτος Σιμόπουλος με επίσκεψη στην Λαχαναγορά

Συνεχίζονται οι επισκέψεις και συναντήσεις του πρώην γενικού γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Στράτου Σιμόπουλου σε όλη την Θεσσαλονίκη, καθώς παρουσιάζει τις προτάσεις του για τα μείζονα ζητήματα της πόλης μας, αλλά και τους κεντρικούς άξονες πολιτικής της ΝΔ, τους οποίους θα εφαρμόσει μετά την νίκη της στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό χθες συναντήθηκε και συζήτησε με φίλους του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τον αθλητισμό και τις σχετικές υποδομές της πόλης μας.

Σήμερα το πρωί επισκέφτηκε την Λαχαναγορά και μίλησε με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εμπόρων και τους καταστηματάρχες. Κύριο θέμα συζήτησης η έλλειψη υποδομών, η στήριξη του τζίρου από Βουλγάρους εμπόρους, αλλά και το πρόβλημα με τις ενδοομιλικές συναλλαγές. Με την Λαχαναγορά τον συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί, καθώς σε αυτήν διατηρούσε μαγαζί ο πατέρας του κ. Σιμόπουλου και οι θείοι του, στο οποίο και δούλευε στα πρώτα εφηβικά και τα πανεπιστημιακά του χρόνια.

Παράλληλα σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο Les Zazous (Θεμιστοκλή Σοφούλη 108) ο κ. Σιμόπουλος θα παρουσιάσει αναλυτικά τις θέσεις της ΝΔ για το Δημόσιο τομέα.