Συνελήφθη 36χρονος για διαρρήξεις διαμερισμάτων

Εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις διαρρήξεων διαμερισμάτων στην περιοχή της Τούμπας και κλοπή τσάντας ημεδαπής στους χώρους των πανεπιστημίων.
Συγκεκριμένα, εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες στην περιοχή της Τούμπας, 36χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», «Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος» και «Ψευδή ανωμοτί κατάθεση».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος:

-Το Νοέμβριο του 2012, αφαίρεσε από τους χώρους των πανεπιστημίων, την τσάντα 23χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.
-Την 24-10-2013, διέρρηξε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας, ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε από το εσωτερικό ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα.
 
-Μεσημβρινές ώρες της 11-03-2014, αποπειράθηκε να διαρρήξει διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, ιδιοκτησίας ημεδαπής, προκαλώντας φθορές στην πόρτα του διαμερίσματος.

Σημειώνεται ότι, κατά τη σύλληψη του ο 36χρονος κατείχε ένα σακίδιο, που περιείχε πλήθος αχρησιμοποίητων συσκευασμένων εργαλείων, τα οποία έφεραν επικολλημένες ενδεικτικές ταινίες χρηματικής αξίας, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επίσης, σε έρευνα της οικίας του, για την οποία δήλωσε αρχικά ψευδή διεύθυνση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Πλήθος κινητών τηλεφώνων,
-Ηλεκτρονικές συσκευές και
-Ένα φορητό εργαλείο οικοδομικών εργασιών

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.