Συνελήφθη Πολωνός συνεργός του Μπάκο-Βρέθηκε το καλάσνικοφ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας ακόμη συνεργός του αλβανού Αρμπέρ Μπάκο που σκόρπισε τον τρόμο τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου σε μπαρ στο Μικρολίμανο.

 

Ο συνεργός του είναι πολωνικής καταγωγής, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε τρεις ένοπλες επιθέσεις και συνελήφθη στο Μαρούσι.

 

Ο Αρμπέρ Μπάκο απολογείται σήμερα στον ανακριτή για τις επιθέσεις που πραγματοποίησε πλην αυτής του Μικρολίμανου, καθώς και τρεις ακόμη συνεργοί του.

 

Την ίδια ώρα, η αστυνομία ανακάλυψε ότι στην Αλβανία βρίσκεται ο αρχηγός των φατριών της αλβανικής μαφίας στην Ελλάδα στον οποίο απευθύνθηκε ο συνεργός του Μπάκο και του κανόνισε να τον παραλάβει ο κακοποιός με τα συμβόλαια θανάτου και να τον κρύψει έως ότου σταματήσει να τον αναζητάει η αστυνομία.

 

Εν τω μεταξύ εντοπίστηκε στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-1 το καλάσνικοφ, με το οποίο άνοιξε πυρ στο μπαρ Έτσι Απλά ο Αλβανός κακοποιός, Αρμπέρ Μπάκο, τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου.

 

Στο σημείο καταδύθηκαν άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών παρουσία ανδρών της ασφάλειας Αττικής και της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και εντόπισαν το συγκεκριμένο όπλο.

 

Αρχικά οι έρευνες την προηγούμενη εβδομάδα είχαν γίνει στη θαλάσσια περιοχή του Μικρολίμανου χωρίς αποτέλεσμα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείο των ερευνών υποδείχθηκε από τον προφυλακισθέντα.

 

Η πύλη Ε-1 είναι κοντά στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου στην περιοχή της Δραπετσώνας.