Συνελήφθησαν 23 καταζητούμενοι στη Θεσσαλονίκη

Είκοσι τρία άτομα συνελήφθησαν συνολικά κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη έπειτα από στοχευμένους ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψηφυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων

 
Ενδεικτικά:

 
Συνελήφθη πρωινές ώρες της Πέμπτης στη Σίνδο, 47χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 ετών, 6 μηνών και χρηματική ποινή, για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη κατοχή όπλων.

 
Μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, συνελήφθη 55χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για σωματικές βλάβες.

 
Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες την ίδια μέρα στο κέντρο της πόλης, 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών, 82 μηνών και 10 ημερών, για κλοπή.

 
Πρωινές ώρες χθες , συνελήφθη 34χρονη ημεδαπή, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, 11 μηνών και 28 ημερών, για παράβαση του Ν. «Περί Ναρκωτικών» .

 
Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες της Πέμπτης στην περιοχή του κέντρου, 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και 8 μηνών, χρηματική ποινή 300 ευρώ και σε δικαστικά έξοδα 600 ευρώ για ασφαλιστικές εισφορές, δημόσια έξοδα και παράβαση του Νόμου «Περί Λαθρεμπορίας».

 
Επιπρόσθετα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της πόλης, δώδεκα 18 ακόμη άτομα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

 
Οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες θα οδηγηθούν αρμοδίως.