Συνελήφθησαν δυο διακινητές στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που διενεργούν με σκοπό την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής αλλοδαπών υπηκόων στη χώρα μας, αλλά και τον εντοπισμό ατόμων που διακινούν και διευκολύνουν την παράνομη έξοδο αλλοδαπών από την Ελληνική επικράτεια, πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (30-07-2015), εντόπισαν και συνέλαβαν δύο διακινητές.

 

Πρόκειται για 19χρονο ημεδαπό και 29χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου σχημάτισαν δικογραφία για το αδίκημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα.

 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ερευνών, εντοπίστηκε όχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στο ύψος του Ακροποτάμου, με το οποίο οι δύο διακινητές μετέφεραν δύο αλλοδαπούς, έναντι χρηματικού ποσού, σε παραμεθόριο περιοχή του Νομού Κιλκίς, απ’ όπου και θα εξέρχονταν παράνομα από τη χώρα.

Κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr