Συνελήφθησαν τρεις διαρρήκτες στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης, σχετικά με περιπτώσεις κλοπών, κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα:

 

Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, στον Εύοσμο, από περιπολούντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 23χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, εισήλθε σε δύο κατοικίες της περιοχής και αποπειράθηκε να εισέλθει σε μία ακόμη, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε χρηματικό ποσό και κόσμημα. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή.

 

Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στα Κουφάλια, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνας, 23χρονος ημεδαπός, διότι αφού εισήλθε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να αφαιρέσει ηλεκτρονική συσκευή.

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης, σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 23-05-2014, διέρρηξε οικία στην περιοχή της Μενεμένης, απ’ όπου αφαίρεσε χρυσαφικά – κοσμήματα.

 

Οι συλληφθέντες και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.