Συνεργασία του συλλόγου δανειοληπτών & προστασίας καταναλωτών Β.Ελλάδος με το synmarket.gr για τα μέλη του

Τα ψώνια σας ….. στην πόρτα σας 

Αγαπητοί φίλοι, Το synmarket.gr είναι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα super market που σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλωσας, μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας ευκολότερα, Οικονομικότερα και κυρίως εξοικονομώντας χρόνο, αλλά και χρήμα. 

Σας εξυπηρετεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και τις ευρύτερες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης Π.χ. Σίνδος, Καλοχώρι, Κορδελιό Εύοσμος, Αμπελόκηποι Μενεμένη, Ευκαρπία, Ωραιόκαστρο, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι, Ρετζίκι, Πεύκα, Συκιές, Νεάπολη, Πολίχνη, Πυλαία, Πανόραμα, Καλαμαριά, Θέρμη, Τριάδι, Σουρωτή, Αγία Παρασκευή, Ταγαράδες, Ν.Ρύσιο, Πλαγιάρι, Καρδία, Τρίλοφος, Αγία Τριάδα, Περαία… 

Η ελάχιστη συνολική αξία των προϊόντων για παράδοση στον χώρο σας είναι 35€.. Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2310811066 (καθημερινά 09:00 έως 17:00) ή με email στο info@synmarket.gr .

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται ΔΩΡΕΑΝ, την ώρα και την ημέρα που θέλετε, στη διεύθυνση που ορίσατε, ακόμη και αυθημερόν, κάνοντας έτσι και καθημερινότητα σας πιο εύκολη και δημιουργική! 

Οι παραδόσεις γίνονται με φορτηγά ψυγεία, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η άριστη κατάσταση των προϊόντων κατά την μεταφορά τους. 

Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας εκτελούν την παραγγελία σας, σαν να κάνετε οι ίδιοι τις αγορές σας. 

Η πληρωμή γίνεται ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, με αντικαταβολή και με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες (εκτός από DINERS και AMERICAN EXPERSS), κατά την παράδοση στον οδηγό. 

Όραμά μας είναι η ανάπτυξη δυνατών σχέσεων εμπιστοσύνης με εσάς και η δημιουργία μιας υπηρεσίας που θα σας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στο χώρο σας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες τόσο δικές σας, όσο και των κοντινών σας προσώπων

που λόγω προβλημάτων υγείας η διαφόρων άλλων ιδιαιτεροτήτων, δεν μπορούν να καλυφθούν

Έτσι λοιπόν με στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας, σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς πέραν όλων των προνομίων που σας παρέχει το Synmarket, εκπτώσεις της τάξεως των 5€ και 10€ για τις παραγγελίες των μελών του Συλλόγου σας που είναι οι εξής… 

Με αγορές συνολικά 50€ και άνω έχετε έκπτωση 5€ 

Με αγορές συνολικά 100€ και άνω έχετε έκπτωση 10€. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες σας. 

Σημ. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του https://synmarket.gr/, γνωρίστε την μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που διαθέτει και εκμεταλλευτείτε τις χιλιάδες προσφορές του και ξεχάστε την ταλαιπωρία του να πηγαίνεις στο supermarket