Σύνθια Σάπικα: Το άσυλο των Πανεπιστημίων πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι άσυλο κακοποιών

«Ο ελληνικός λαός, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, που η χώρα μπορεί είτε να εκτοξευθεί είτε να μπει σε νέες περιπέτειες, θα δώσει τη δύναμη και την ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία να δημιουργήσει μια δυνατή κυβέρνηση» τόνισε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης κ. Σύνθια (Ροδάνθη) Σάπικα στη ραδιοφωνική της συνέντευξη στο «Radio 1D». Συμπλήρωσε ότι «η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η Ελλάδα να βγει από το αδιέξοδο».
 
Αναφερόμενη στην πολιτική ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για ένα πολύ μεγάλο λαϊκό κόμμα το οποίο έχει κρατήσει όρθια την Ελλάδα σε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. «Σήμερα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους αδύναμους συμπολίτες μας» τόνισε και παρουσίασε τα ουσιαστικά κοινωνικά βήματα τα οποία θα γίνουν οσον αφορά στην στήριξη της ελληνικής οικογένειας και της εργαζόμενης μητέρας.
 
Η υποψήφια βουλευτής κ. Σύνθια (Ροδάνθη) Σάπικα μίλησε και για το πανεπιστημιακό άσυλο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το άσυλο των Πανεπιστημίων πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι άσυλο κακοποιών» ενώ για την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία ξεκαθάρισε ότι «τα φορολογικά μέτρα και οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, με στόχο την ελάφρυνση της μεσαίας τάξης και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας».
 
Παρουσίασε αναλυτικά τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους των δυτικών περιοχών που παραμένουν παρατημένες- όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- από την κεντρική πολιτική σκηνή. «Ο προεκλογικός μου λόγος δεν έχει καμία σημασία αν δεν δώσω προτεραιότητα στους αδύναμους συμπολίτες μας», είπε.
 
ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ