Τα 6 πράγματα που δεν θα σας πει ποτέ το πλήρωμα ενός αεροπλάνου

ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS/ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS/ΑΡΧΕΙΟΥ

Όσοι έχουν ταξιδέψει με αεροπλάνο σίγουρα θα αναρωτιούνται για πολλά, όπως για παράδειγμα τι συμβαίνει στα ”παρασκήνια” της πτήσης και τι γνωρίζουν οι αεροσυνοδοί.

Η ”Independent” καταγράφει τα όσα απάντησαν αεροσυνοδοί αναφορικά με το τι ξέρουν και δεν λένε ποτέ στους επιβάτες.

1) Το πλήρωμα γνωρίζει πολύ περισσότερα για σένα από όσο νομίζεις

Το πλήρωμα του αεροσκάφους διαθέτει σύμφωνα με το δημοσίευμα πληροφορίες για τους επιβάτες που ούτε θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Γνωρίζουν για παράδειγμα τις ειδικές σας ανάγκες, τον προορισμό σας εάν η πτήση είναι με ανταπόκριση.

2) Δεν πληρώνονται τόσο όσο νομίζετε

Οι αεροσυνοδοί δεν πληρώνονται, παρά μόνο για το χρόνο που η πόρτα του αεροσκάφους θα κλείσει και το αεροπλάνο θα ξεκινήσει για να απογειωθεί. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το δημοσίευμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πληρώνονται για τις δύο ώρες που χρειάζονται να είναι στο αεροδρόμιο από πριν.

3) Οι τυχόν καθυστερήσεις είναι χειρότερες για το πλήρωμα παρά για εσάς

Σίγουρα τυχόν καθυστερήσεις στις πτήσεις δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο για κάποιον από τους επιβάτες. Ωστόσο, σύμφωνα με την Independent είναι ακόμη χειρότερες για το προσωπικό, καθώς κάθε ώρα καθυστέρησης σημαίνει μία ώρα λιγότερη ξεκούρασης σε κάποιο τοπικό ξενοδοχείο.

4) Μην περπατάτε ξυπόλητοι

Το πλήρωμα ξαφνιάζεται όταν βλέπει κάποιον επιβάτη να περπατά ξυπόλητος πάνω στο «βρώμικο» χαλί για να πάει στην τουαλέτα για παράδειγμα.

5) Δεν υπάρχει ελπίδα εάν το αεροπλάνο συντριβεί στη θάλασσα

Εάν το αεροπλάνο συντριβεί στη θάλασσα, η πιθανότητα να επιβιώσετε είναι μικρή, καθώς ακόμη και να επιζήσετε θα πεθάνετε από υποθερμία ή από πνιγμό. Μην περιμένετε όμως να σας το πει αυτό ποτέ το πλήρωμα.

6) Το μαξιλάρι της θέσης μπορεί να διπλασιαστεί και να χρησιμοποιηθεί ως σωσίβιο

Σε περίπτωση που το αεροπλάνο συντριβεί στη θάλασσα τότε θα σας βοηθήσει να επιπλεύσετε.