Τα δάκρυα του Νεϊμάρ: «Λίγα εκατοστά πιο κάτω θα έμενα παράλυτος» (Video)

Ο Νεϊμάρ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην σπονδυλική στήλη από το χτύπημα του Ζουνίγκα στο Βραζιλία-Κολομβία.

 

Ο 22χρονος, μιλώντας για το κάταγμα που υπέστη στον σπόνδυλο, παραδέχτηκε ότι είχε γίνει γνωστό, πως αν το χτύπημα του Κολομβιανού ήταν λίγα εκατοστά πιο κάτω, εκείνος θα είχε μείνει παράλυτος.

 

Εκείνη την στιγμή λύγισε και ευχαρίστησε τον Θεό που δεν συνέβη αυτό, ενώ αποκάλυψε ότι ο παίκτης της Νάπολι τον πήρε τηλέφωνο για να του ζητήσει συγνώμη.

 

Ακόμα ο Νεϊμάρ στήριξε τον προπονητή της Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, στον οποίο είχε επιτεθεί μέσω twitter o μάνατζερ του και παρά την κόντρα Αργεντινής-Βραζιλίας, ο 22χρονος στον τελικό θα υποστηρίζει τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα και παίκτες της πρώτης, Μέσι και Μασεράνο.

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο Νεϊμάρ:

 

Για τον τραυματισμό του και το τηλεφώνημα του Ζούνιγκα: «Ο Ζούνιγκα με πήρε μερικές μέρες μετά για να μου ζητήσει συγνώμη και να μου πει ότι δεν είχε πρόθεση να με χτυπήσει. Δέχτηκα την συγνώμη του, αλλά δεν το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν μπορώ να πω ότι έγινε επίτηδες, αλλά όλοι ξέρουν ότι δεν ήταν φυσιολογικό.

 

Με τον τρόπο που ήρθε από πίσω μου δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε, γιατί αν αυτό το χτύπημα ήταν λίγα εκατοστά πιο χαμηλά θα υπήρχε κίνδυνος να μείνω παράλυτος»

 

Για το ότι ο μάνατζερ του, Γουάνγκερ Ριμπέριο, χαρακτήρισε μέσω twitter τον προπονητή της Εθνικής Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, «κόπανο, αλαζόνα, αποκρουστικό, ματαιόδοξο και γελοίο»: Ο Σκολάρι πρέπει να μείνει. Δεν συμφωνώ με τον ότι είπε ο μάνατζερ μου, ο Ριμπέριο. Δεν μιλά εκ μέρους μου, μόνο ο πατέρας μου μιλά εκ μέρους μου»

 

Για τον τελικό Αργεντινή-Γερμανία: «Ελπίζω στον τελικό οι φίλοι μου, ο Μέσι και ο Μασεράνο, να νικήσουν»