Τα σποτ του «Ναι» και «Οχι» για το δημοψήφισμα

Τα πρώτα τηλεοπτικά σποτ για το δημοψήφισμα κυκλοφόρησαν τα στρατόπεδα του «Ναι» και του «Όχι», ενώ και το ΚΚΕ κυκλοφόρησε το δικό του βίντεο.

 

Το βίντεο του «Ναι» ξεκινά με μαύρη οθόνη και σε μικρό πλάνο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει περίπτωση επιβολής capital controls στις ελληνικές τράπεζες.

Στη συνέχεια ακολουθεί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που λέει τέλος ο ΕΝΦΙΑ το 2015, ακολουθούν κι άλλε δηλώσεις κορυφαίων υπουργών που αποδείχθηκαν αναληθείς και τέλος, ρωτά τους ψηφοφόρους αν μπορεί ξανά να τους εμπιστευθεί.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του δημοσίευσε ένα ραδιοφωνικό και ένα τηλεοπτικό σποτ για την καμπάνια υπέρ του «Οχι» στο δημοψήφισμα.

Το σποτ του ΚΚΕ

Με δική του πρόταση θα συμμετέχει στο δημοψήφισμα της Κυριακής το ΚΚΕ. «Σε αυτό το δημοψήφισμα και το ναι και το όχι σημαίνει ναι στα μνημόνια διαρκείας και την ΕΕ. Ακυρώνουμε τους εκβιασμούς και τα ψεύτικα διλήμματα. Ρίχνουμε στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ», αναφέρει το σποτ του κόμματος για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.Ω