Τέλος στο μαρτύριο δύο ανήλικων – θυμάτων βιασμού

paidi-bia12

Μετά απο έρευνες μηνών οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έφτασαν στους δράστες του βιασμού και της ασέλγειας δυο ανηλικων παιδιών. Πρόκειται για τη μητέρα τους  τον πρώην σύντροφό της  και πέντε  ακόμη άτομα, φίλων του πρώην ζευγαριού,  οι οποίοι ασελγούσαν σε βάρος των παιδιών  για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της 37χρονης μητέρας των ανήλικων και του 44χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Με την ίδια δικογραφία διώκονται , τέσσερα  ακόμη άτομα  ενω στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 42χρονος ο οποίος  κρατείται σε Κατάστημα Κράτησης. Η δικογραφία αφορά στα κατά περίσταση αδικήματα του «Βιασμού», της «Κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη», της «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα  νεότερο των δώδεκα ετών», της «Ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος», της «Παράνομης βίας» και του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα δύο αδέρφια,  από το 2011 έως τον Ιούνιο του 2015, υπέστησαν σεξουαλική, σωματική και ψυχική κακοποίηση τόσο από την μητέρα τους όσο και από τον 44χρονο πρώην σύντροφό της, καθώς και από επιπλέον πέντε άτομα. Σε έρευνα που διενεργήθηκε την Παρασκευή, στο σπίτι του 44χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, αδιευκρίνιστης λευκής σκόνης και ναρκωτικών δισκίων.

Οι δύο ανήλικοι φιλοξενούνται σε οικοτροφείο από τον Ιούνιο του 2015.  Ο  44 χρονος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Θεσσαλονίκης.