Τέσσερα νέα έργα για ΕΠΑ Θεσσαλονίκης – ΕΠΑ Θεσσαλίας από την Data Communication

ΦΩΤΟ:FACEBOOK

ΦΩΤΟ:FACEBOOK

Έργα πληροφορικής και ψηφιακής επικοινωνίας που αφορούν, μεταξύ άλλων, την εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και τη γρήγορη επικοινωνία με τους συνεργάτες της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και της ΕΠΑ Θεσσαλίας ολοκλήρωσε η Data Communication. 

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία των εταιριών, καθώς τον Οκτώβριο του 2014 ολοκληρώθηκε το έργο MicrosoftDynamics CRM για τις δύο εταιρίες.

Με βασικούς στόχους την αποσυμφόρηση των Γραφείων Εξυπηρέτησης Πελατών και την αμεσότερη ανταπόκριση σε αιτήματα πελατών και συνεργατών μέσω της πλήρους ψηφιοποίησης της ροής εργασιών, η Data Communication ανέπτυξε τέσσερις νέες και καινοτόμες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των δύο εταιρειών. Για την υλοποίησή τους, χρησιμοποίησε συνδυαστικά τεχνολογίες αιχμής της Microsoft, προσαρμόζοντάς τις και συνδέοντάς τις με τις υπάρχουσες υποδομές.

Συγκεκριμένα, με τη νέα web πλατφόρμα «My Account» οι πελάτες αποκτούν άμεση επικοινωνία με τις δύο εταιρίες, δημιουργώντας τον προσωπικό τους λογαριασμό για πλήρη διαχείριση του σημείου παροχής, πραγματοποίηση ηλεκτρονικών πληρωμών, παρακολούθηση αιτημάτων κ.ά.

Παράλληλα, αναπτύχθηκε ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας (extranet portal) για τους εξωτερικούς συνεργάτες/μηχανικούς, μέσω της οποίας ψηφιοποιείται πλήρως όλη η ροή εργασιών που αφορά στην επικοινωνία τους με τις Εταιρίες.

Επιπρόσθετα, μέσω της νέας mobile εφαρμογής για κινητές συσκευές, αναβαθμίζεται η ποιότητα εργασίας και βελτιστοποιούνται οι αντίστοιχες διαδικασίες (αυτοψίες, έλεγχοι εσωτερικών εγκαταστάσεων), ενώ παράλληλα μέσω της on-line επικοινωνίας δίνεται η δυνατότητα για άμεση διαχείριση της αντίστοιχης εργασίας. Τέλος, μέσω του νέου συστήματος ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης εγγράφων, επιτυγχάνεται η ολοκληρωμένη ψηφιοποίηση της Διαχείρισης Εγγράφων, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για εκτυπώσεις και διακίνηση των φυσικών εντύπων.

Σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλίας & ΕΠΑ Θεσσαλονίκης Λεωνίδας Μπακούρας σημείωσε ότι η αξιοποίηση καινοτομικών τεχνολογιών και δοκιμασμένων συνεργασιών, αποτελούν βασικά εργαλεία για κάθε επιχείρηση που στοχεύει στην επιχειρηματική αριστεία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, σε μια ριζικά μεταβαλλόμενη αγορά όπως αυτή του φυσικού αερίου.

Από την πλευρά του, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication τόνισε ότι με 28 χρόνια ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής στο ενεργητικό μας, η Data Communication είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να “επιταχύνουν” επενδύοντας στην τεχνολογία.