Τέξας: Μαιευτήριο βάζει τα νεογέννητα μέσα σε χριστουγεννιάτικες κάλτσες -Το καλύτερο δώρο

Μαιευτήριο στο Τέξας πρωτοτυπεί και «ντύνει» τα νεογέννητα με Χριστουγεννιάτικες κόκκινες κάλτσες.

Η λαχτάρα για τα δώρα μέσα στην κάλτσα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο -γιατί τζάκι συνήθως δεν υπήρχε- ήταν μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της παιδικής ηλικίας μας. Και είναι ακόμη. Όλοι περιμένουν τον Άγιο Βασίλη με τα δώρα.

Νεογέννητα μεσα σε χριστουγεννιάτικες κάλτσες
Κάποιος στο μαιευτήριο Methodist Children’s Hospital στο Σαν Αντόνιο του Τέξας είχε μια καταπληκτική ιδέα: να πηγαίνουν σπίτι τους τα νεογέννητα τον μήνα Δεκέμβριο μέσα σε μια μεγάλη πλεκτή κόκκινη κάλτσα Χριστουγέννων. Και αυτό κάνουν εδώ και πέντε δεκαετίες


Εθελοντές φτιάχνουν τις κάλτσες για τα νεογέννητα
Επιπλέον, τα μωρά φορούν χριστουγεννιάτικα σκουφάκια, πλεγμένα, όπως και οι κάλτσες, από μια ομάδα εθελοντών γνωστή με το όνομα «Bluebirds of Methodist Hospital».


Οι κάλτσες των νεογέννητων κρεμιούνται στο τζάκι

Οι περισσότερο ενθουσιασμένοι με αυτή την παράδοση είναι βεβαίως, οι γονείς των νεογέννητων. Κάποιοι δηλώνουν ότι φυλάνε, για πολλά χρόνια, αυτήν την κάλτσα και κάθε Χριστούγεννα τη γεμίζουν με δώρα.


Και η Janie De Lare, η οποία γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων, δηλώνει πως είναι διπλά ευτυχισμένη καθώς καλωσόρισε το μικρό της μια παραμονή Χριστουγέννων πριν από 18 χρόνια!


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/neogennita-mora-se-hristoygenniatikes-kaltses