Θάνατος ηλικιωμένου σε συμπλοκή

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 26χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, για θανατηφόρα βλάβη.

Ειδικότερα, ο 26χρονος, ξημερώματα της Πέμπτης (07/04), έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με 76χρονο Έλληνα, σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου διέμενε ο τελευταίος, κατάφερε με τα χέρια του κτυπήματα στην κεφαλή του ηλικιωμένου.

Ο 76χρονος, στη συνέχεια, επέστρεψε στην οικία του, όπου βρέθηκε νεκρός από οικείους του, πρωινές ώρες της Πέμπτης (07/04).

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, εντόπισαν και συνέλαβαν βραδινές ώρες , τον 26χρονο σε περιοχή της Ημαθίας.

Όπως προέκυψε από την νεκροψία, που πραγματοποίησε ο κ. ιατροδικαστής, ο θάνατος του 76χρονου, οφείλεται σε ενδοκράνια αιμορραγία αριστερού ημισφαιρίου, κακώσεις μαλακών μορίων κεφαλής, νεοδιεργασίες στελέχους, προμήκους και δεξιού επινεφριδίου, εξαιτίας των κτυπημάτων που του κατάφερε ο 26χρονος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.