Θεόδωρος Καράογλου: “Το ιδανικό σενάριο είναι μία κυβέρνηση με μη πολιτικά πρόσωπα”

“Το ιδανικό σενάριο είναι μία κυβέρνηση με μη πολιτικά πρόσωπα” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου,ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ,Θεόδωρος Καράογλου.

 

“Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι” τόνισε ο κ.Καράογλου για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ώστε να δώσουνε από τη ΝΔ μία εναλλακτική λύση και πρόσθεσε “δεν χρειάζονται πρόωρες εκλογές”.

 

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για τις δύο επιλογές που έχουμε ως χώρα.Ο ένας δρόμος είναι αυτός της Ευρώπης που σύμφωνα με τον Θεόδωρο Καράογλου είναι “εγγυημένος και σίγουρος” και ο άλλος δρόμος είναι “κάτι που δεν υπάρχει”.

 

“Ο κ.Βαρουφάκης εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος της χώρας” επεσήμανε ο κ.Καράογλου κάνοντας λόγο για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τόνισε ότι θα ενώσει τη φωνή του με όλους εκείνους που τάσσονται κατά του κ.Βαρουφάκη.

 

“Η κυβέρνηση θα μας οδηγήσει σε εκλογές” επεσήμανε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας για την κυβέρνηση και τις εν δυνάμει πολιτικές επιλογές της και προσδιόρισε το χρονικό πλαίσιο εκλογών μέσα στο φθινόπωρο.

 

Τέλος ερωτηθείς για τη συμφωνία είπε “ακόμη και μία κακή συμφωνία είναι καλύτερη, από μία μη συμφωνία”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr