Θεσσαλονίκη: Δώδεκα συλλήψεις φυγόποινων και καταζητούμενων ατόμων το τελευταίο 24ωρο

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν τις τελευταίες 24 ώρες ​στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στην περιοχή της Πυλαίας, 24χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του 3ου του κ. Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης και μία καταδικαστική απόφαση για Κλοπή.

 

Επίσης, συνελήφθη απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, στην περιοχή της Ανάληψης, 38χρονος ομογενής, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία Εντάλματα Σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Κατερίνης, για λαθρεμπορία.

Ακόμη, απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή του Εύοσμου, συνελήφθη 40χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Τριμελούς Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης μηνών, για λιποταξία στο εσωτερικό σε ειρηνική περίοδο.

 

Επιπρόσθετα, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή του Δενδροποτάμου, συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ετών, για κλοπή.

Τέλος, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της πόλης, οκτώ επιπλέον άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.