Το «ατύχημα» του Γιώργου Νταλάρα στη συναυλία στο Ηρώδειο

Μία από τις καλύτερες συναυλίες του έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στο Ηρώδειο, την περασμένη Τετάρτη.

Η συναυλία του έγινε sold out και αυτό τον ανάγκασε να προγραμματίσει και δεύτερη συναυλία για χθες, Πέμπτη, όπου πλήθος κόσμου – μεταξύ αυτών και επωνύμων από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο – βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να τον παρακολουθήσουν. Ήταν μία συναυλία που μάγεψε το κοινό και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr, είχε πει πως η συγκεκριμένη συναυλία ήταν κάτι που χρωστούσε στην μητέρα του.

Στην διάρκειά της πάντως την πρώτη ημέρα, είχε και ένα μικρό «ατύχημα». Ο γνωστός τραγουδιστής, στο δεύτερο μέρος της κι ενώ έπαιρνε θέση στο σκαμπό του, μια φωνή από το κοινό ακούστηκε να του λέει να «κλείσει το παντελόνι». Ο Νταλάρας, είχε μόλις αλλάξει ρούχα από την έντονη ζέστη που επικρατούσε και του διέφυγε η λεπτομέρεια με το παντελόνι να είναι ανοιχτό.

Ο ίδιος, αφού γύρισε πλάτη για να το κουμπώσει, αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό, και γυρνώντας προς το κοινό, είπε : «Δεν ήταν από ασέβεια αυτό, πείτε πως ήταν για να ξορκίσουμε τον καιρό», με το κοινό να τον καταχειροκροτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
ΗΡΩΔΕΙΟ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politismos/atyhima-toy-ntalara-sti-synaylia-sto-irodeio