Το μοντέλο με την λεύκη που σπάει τα ταμπού στο μόντελινγκ

montelo-gynaika

Η Chantelle Brown-Young, ή πιο γνωστή ως Winnie Harlow διαγνώστηκε με λεύκη σε ηλικία τεσσάρων ετών. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και να κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού και της διαφορετικότητας.

Η 21χρονη Καναδέζα καλλονή που έγινε γνωστή μέσα από το Next Top Model, είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο, με τα πειράγματα από τους συμμαθητές της να είναι πολύ συχνά. Την φώναζαν αγελάδα και ζέβρα, κάτι που την στενοχωρούσε. Όμως σταδιακά έμαθε να ζει με την διαφορετικότητά της και να αγαπάει τον εαυτό της έτσι όπως είναι.

«Όταν αγάπησα τον εαυτό μου έτσι ακριβώς όπως είναι, οι ευκαιρίες άρχισαν να πέφτουν βροχή και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό. Προσπαθήστε να αγαπήσετε τον εαυτό σας έτσι όπως είναι» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η 21χρονη καλλονή.

Η λεύκη είναι μια πάθηση του δέρματος που αποχρωματίζει την επιδερμίδα σε μεγάλες και μικρότερες εκτάσεις κάθε φορά, δίνοντας έτσι την εντύπωση της πολυχρωμίας.