Το θέμα του μετρό Θεσσαλονίκης στο Money Show

Πρωτοβουλία, για να συζητηθεί το θέμα του μετρό της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή και των κυρίων παραγόντων του έργου, την Αττικό Μετρό Α.Ε. και την κατασκευαστική κοινοπραξία, ανέλαβαν οι «Εντάξει».

 

Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης, την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, στο Money Show, οι «Εντάξει» οργανώνουν συζήτηση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης, με ειδική μνεία στο μετρό. «Καλούμε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να είναι στην πρώτη γραμμή», τόνισε ο κ. Καλαφάτης ο οποίος υπογράμμισε τον κίνδυνο να χάσουν εργαζόμενοι τη δουλειά τους -και από άλλες δραστηριότητες, εκτός όσων ασχολούνται στο αρχαιολογικό κομμάτι του έργου.

 

Επισήμανε, επίσης, τις καθυστερήσεις σε κυβερνητικό επίπεδο, λέγοντας ότι «φαίνεται πως υπάρχει διαγωνισμός υπουργών για το ποιος θα πάρει την «κρέμα της δημοσιότητας». Ανακοίνωσε, ακόμη, ότι, κάνοντας χρήση ειδικού άρθρου του κανονισμού της Βουλής, ανέλαβε την πρωτοβουλία για συλλογή του απαραίτητου αριθμού υπογραφών συναδέλφων βουλευτών, από όλα τα κόμματα, που συμμετέχουν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, για να διεξαχθεί συζήτηση με αποκλειστικό θέμα το έργο του μετρό της Θεσσαλονίκης.

 

ΦΩΤΟ: Αρχείου / Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr