Τραγωδία στο Μοσχάτο: Ερευνες και για τρίτη ανήλικη, θύμα του 43χρονου

Τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από την τραγωδία στο Μοσχάτο και τον 43χρονο άνδρα που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης, η οποία την περασμένη Πέμπτη αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τρένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία του 43χρονου στον ανακριτή διήρκεσε περίπου μια ώρα. Εκεί, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πως κατάφερε να προσεγγίσει την ανήλικη μαθήτρια και εν συνεχεία να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί της. Επιπροσθέτως, φαίνεται να παραδέχτηκε και τη σχέση του με μια άλλη ανήλικη 16 ετών. Σύμφωνα με το Star, η 16χρονη είχε δώσει κατάθεση.

Εμαθε για την τραγωδία στο Μοσχάτο -Και τρίτη ανήλικη στα δίχτυα του;
Ο 43χρονος την Δευτέρα (27/05) ενημερώθηκε για την τραγωδία στο Μοσχάτο, όταν και η 14χρονη μαθήτρια αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του τρένου. Την ίδια ώρα, σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ από ένα βίντεο που εντοπίστηκε στα προσωπικά αντικείμενα του 43χρονου. Ο κατηγορούμενος φέρεται να μαγνητοσκοπούσε την ερωτική πράξη με την ανήλικη, το οποίο ήταν εν γνώσει της, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Καταληκτικά, οι έρευνες για τον κατηγορούμενο δεν σταματούν εδώ αφού σύμφωνα με το Star από τις Αρχές εξετάζεται η περίπτωση να υπάρχει και τρίτη ανήλικη που είχε πέσει θύμα του 43χρονου.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/tragodia-sto-moshato-ereynes-kai-gia-triti-aniliki