Βενιζέλος: Χωρίς εμάς κυβέρνηση δεν υπάρχει

Χωρίς εμάς κυβέρνηση δεν υπάρχει, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την συνάντηση απασχόλησαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που συνέδεσε το θέμα της κυβερνητικής σταθερότητας με τα ποσοστά που θα λάβει η «Ελιά» στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.

 

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε τη Δευτέρα ότι «το στοίχημα πρακτικά δεν είναι αν θα είναι πρώτη η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ» αλλά «η κυβερνητική σταθερότητα συνολικά και πυλώνας της σταθερότητας είναι η Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, η Ελιά, που κουβαλάει το βάρος από την αρχή, επί 4-5 ολόκληρα χρόνια».

 

«Το στοίχημα αυτών των πολλαπλών εκλογικών διαδικασιών που θα έχουμε στις 18 και 25 Μαΐου είναι, κατά βάθος, η κυβερνητική σταθερότητα, αλλά και ο σταθερός στρατηγικός προσανατολισμός της χώρας που βαδίζει στην έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο» σημείωσε στην τοποθέτησή του ο Ευ.Βενιζέλος.

 

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε την θέση του αυτή και μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. 

Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο δίλημμα που θέτει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνέντευξη που δίνει απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.