Βίκη Νάκου: “Ακραίο πολιτικό λόγο εξέφρασε πριν τις εκλογές η ΝΔ”

“Αντιλαμβάνομαι το γεγονός της βύθισης” δήλωσε η Βίκη Νάκου,στέλεχος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου,αναφερόμενη στα εκλογικά αποτελέσματα της μείζονος Αντιπολίτευσης.

 

“Δεν μιλήσαμε με την έννοια της καθαρής κομματικής συνεργασίας” επεσήμανε η κ.Νάκου κάνοντας λόγο για την ενδεχόμενη συνεργασία με την κυβέρνηση και πρόσθεσε “εδώ μιλάμε για μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην οποία θα μπορούσε η ΝΔ  να συμμετέχει”.

 

Ερωτηθείσα το στέλεχος της ΝΔ για τον Αντώνη Σαμαρά είπε “εργάστηκε πάρα πολύ,έδωσε μάχη,παραμείναμε στο ευρώ και προσπάθησε με έναν τρόπο δύσκολο,αλλά το προσπάθησε πάρα πολύ”.

 

“Δεν συγχωρώ λάθη στον κ.Τσίπρα” τόνισε η κ.Νάκου αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καθώς σύμφωνα με την ίδια “τα λάθη είναι ανθρώπινα,αλλά δεν συγχωρούνται σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις που διανύουμε”.

 

Τέλος το στέλεχος της ΝΔ Βίκη Νάκου σε ερώτηση για τις ίσες ευκαιρίες που έχει μία γυναίκα στην πολιτική σε σχέση με έναν άντρα στην πολιτική τόνισε “όχι,όχι καθόλου” και κατέληξε “θέλει αγώνα για να κατακτηθεί η ίση ευκαιρία”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr