Χ. Φωτόπουλος στο radio1d.gr: “Θέλουμε να αναγνωρίζεται το έργο μας”

Την εκτίμηση ότι η νέα πολιτική ηγεσία θα επιφέρει αλλαγές και βελτιώσεις στα θέματα που αφορούν την Αστυνομία και το προσωπικό της, έκανε στο radio1d.gr και στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος.

 

“Το απαιτούμενο δεν είναι να αναγνωρίζεται από την ηγεσία, το απαιτούμενο είναι να αναγνωρίζεται από την κοινωνία, η στόχευσή μας πρέπει να είναι εκεί” δήλωσε ο κ.Φωτόπουλος αναφερόμενος στο έργο των αστυνομικών και την αναγνώρισή του.

 

Ο κ.Φωτόπουλος είπε ότι τα θέματα της φρούρησης προσώπων, της παρουσίας της Αστυνομίας στα γήπεδα και μιας άλλης μεγάλης σειράς των συνδικαλιστικών αιτημάτων των αστυνομικών, θα επιλυθούν κατά τον δέοντα τρόπο καθώς, για τον ίδιο, το πρόσωπο του νέου υπουργού κ.Πανούση “αποτελεί εγγύηση”.

 

Ο Χρήστος Φωτόπουλος σημείωσε ακόμη ότι η σχέση της Αστυνομίας με τον πολίτη, μεταβαλλόταν ανάλογα με την πολιτική κατάσταση που, κατά καιρούς επικρατούσε στη χώρα, σκοπός μάλιστα είναι “η σχέση αυτή να είναι καλή και να αποκτήσει στέρεη και διαρκή βάση”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr