Υπό επιτήρηση η οικογένεια του Will Smith

Ο σάλος που προκλήθηκε στην Αμερική από τις φωτογραφίες της 13χρονης Willow Smith, στο κρεβάτι με τον ενήλικο ηθοποιό Moises Aires δεν έχει τέλος.

Οι γονείς της Willow, ο διάσημος ηθοποιός Will Smith και η Jada Pinkett, βρίσκονται υπό επιτήρηση από την υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την προστασία των παιδιών του Λος Άντζελες.

«Η οικογένεια ερευνάται επισήμως από την περασμένη εβδομάδα αφού πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση. Ο Will και η Jada Pinkett Smith είναι απολύτως συνεργάσιμοι με τις υπηρεσίες μας, αν και όπως είναι φυσικό δεν είναι χαρούμενοι με το γεγονός πως ο ρόλος τους σαν καλοί γονείς αμφισβητείται» αναφέρει μια πηγή από την κρατική υπηρεσία του Λος Άντζελες στο «Tmz».

Το αγόρι που ανέβασε τις επίμαχες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, είναι 20 ετών, εφτά χρόνια μεγαλύτερος από την Willow και μια πιθανή σεξουαλική σχέση μεταξύ τους θα ήταν παράνομη και εκτός από κατακριτέα θα επιφέρει ποινή φυλάκισης.

Ο Aires, που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο σήριαλ της Walt Disney, «Hannah Monta» στον ρόλο του «Rico», «κατέβασε» άμεσα την επίμαχη φωτογραφία, που τον απεικονίζει χαμογελαστό και χωρίς μπλούζα, στο κρεβάτι με την 13χρονη κόρη του Will Smith που ποζάρει στο φακό ντυμένη…