“Υποκριτικό το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα”

deiΠαραστάσεις διαμαρτυρίας, έξω από γραφεία της ΔΕΗ, θα πραγματοποίησαν, τα μέλη των Λαϊκών Επιτροπών που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη, για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.

Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς Μανόλης Νικολαϊδης είπε στο radio1d.gr ότι κατά τη διάρκεια των παραστάσεων διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη ενημερώθηκαν εκατοντάδες πολίτες για τα δικαιώματά τους. Όπως είπε το ηλεκτρικό ρεύμα είναι πλέον κοινωνικό αγαθό και όχι μόνο θα πρέπει να επανασυνδεθεί σε όλες τις οικογένειες αλλά θα πρέπει να μην διακοπεί ξανά από κανένα σπίτι.

«Μας έχουν γυρίσει 70 χρόνια πίσω. Να ζουν ολόκληρες οικογένειες χωρίς φως και θέρμανση», είπε ο κ. Νικολαϊδης, υπογραμμίζοντας ότι το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για επανασύνδεση του ρεύματος στις ανήμπορες οικογένειες είναι υποκριτικό. Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, οι Λαϊκές Επιτροπές προγραμματίζουν παραστάσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι αναφορικά με τον κλάδο της υγείας.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr