Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοινή διάθεση για συνοχή της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ

Για ειλικρινή και εις βάθος συζήτηση με τον Πρωθυπουργό για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αλλά και για τις θεσμικές πρωτοβουλίες που επιβάλλονται από πλευράς κοινοβουλιου και θεσμικών εκπροσωπήσεων σε σχέση με τη θωράκιση της δημοκρατίας, έκανε λόγο η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τη συνάντησή της με τον κ. Αλέξη Τσίπρα. 

«Με τον Πρωθυπουργό μας συνδέει σχέση ειλικρίνειας, συντροφικότητας και η κοινή διάθεση, δέσμευση, επιθυμία να διαφυλάξουμε την προοπτική του τόπου και τη συνοχή της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου.

 

Τόνισε πως «εξέθεσα εκείνα που κατά την άποψή μου αποτελούν απαιτούμενα βήματα και πρωτοβουλίες σε σχέση κυρίως με την άμυνα της χώρας στο ζήτημα του χρέους».

 

«Είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση στην υπηρέτηση των συμφερόντων του λαού και σε τέτοιες στιγμές όπου δοκιμάζονται οι πολιτικές τοποθετήσεις και οι θεσμικές εκπροσωπήσεις έχει σημασία οι εκπρόσωποι των θεσμών με ειλικρίνεια ακόμα και με διαφορετικές προσεγγίσεις να μιλούν με ευθύτητα» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr