Ζητούσε χρηματικό ποσό για να επιστρέψει πίσω το κλεμμένο πορτοφόλι

Ξημερώματα της 13-03-2015, 24χρονη αφαίρεσε πορτοφόλι ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά του έγγραφα.

 

Έπειτα από μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία, η 24χρονη μετερχόμενη απειλές, απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους (100) ευρώ, προκειμένου να του επιστρέψει το πορτοφόλι.

 

Σε προκαθορισμένο ραντεβού πρωινές ώρες χθες (15-03-2015) στην περιοχή της Μενεμένης, στο οποίο προσήλθε η δράστιδα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης.

 

Σύλληψεις για απόπειρα κλοπής

 

Περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω στην περιοχή της Τούμπας, 34χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίσθηκε να περιεργάζεται αυτοκίνητο, που μόλις είχε διαρρήξει.

 

Ακόμα πρώτες πρωινές ώρες της 15-03-2015, στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 27χρονος ομογενής, διότι νωρίτερα διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε διάφορα εργαλεία. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και ένα μαχαίρι.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr