Α. Γεωργιάδης στο radio1d.gr: “Συγχαίρω ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρα και Βαρουφάκη για τη στροφή στο ρεαλισμό”

“Θέλω να συγχαρώ τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο Βαρουφάκη συγκεκριμένα και τον κύριο Τσίπρα για τη μεγάλη στροφή προς τον ρεαλισμό” δήλωσε στο radio1d.gr ο Άδωνις Γεωργιάδης βουλευτής της ΝΔ, καλεσμένος στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου,αναφερόμενος στη στάση της ελληνικής κυβέρνησης προς τους δανειστές.

 

“Άκουγα επί τέσσερα χρόνια όλους αυτούς τους γελοίους να μιλάνε για τις κωλοτούμπες και τα βίντεό μου, για τον Σαμαρά για το ότι είμαστε γερμανοτσολιάδες, ότι είμαστε προδότες, ότι δεν ξέρουμε να κάνουμε διαπραγμάτευση, ότι αυτή έχουν τη μαγική συνταγή της διεθνούς καταγραφής του χρέους, ότι θα διαγράψουν το επονείδιστο, το επαχθές. Στις οχτώ μέρες όλα αυτά έχουν πάει περίπατο” είπε ο κ.Γεωργιάδης για τη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τις μέχρι στιγμής πολιτικές που ασκεί.

 

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης ερωτηθείς τόσο για το εκλογικό αποτέλεσμα όσο και για τα αίτια της ήττας της ΝΔ  έδωσε τη δική του ερμηνεία “η κάλπη έστειλε και μηνύματα εσωτερικά στα κόμματα” και πρόσθεσε για τα αίτια της ήττας “ο λόγος που είχαμε τη μεγάλη ήττα είναι ότι η ΝΔ από τον Ιούνιο και μετά έπαψε να είναι η βασική μεταρρυθμιστική δύναμη. Έβαλε φρένο στις μεταρρυθμίσεις και προσπάθησε να παίξει το ρόλο ενός λάιτ ΣΥΡΙΖΑ.Και φυσικά ο κόσμος όταν είχε να επιλέξει μεταξύ του αυθεντικού και του ιμιτασιόν ,πήγε στο αυθεντικό.”.

 

Τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στον κύριο Γιακουμάτο και τα χθεσινά λεγόμενά  (Είμαι 25 χρόνια στη ΝΔ. Θα με εκφράσει ο χθεσινός; Είναι δυνατόν;)είπε “Σέβομαι πάρα πολύ τον κύριο Γιακουμάτο και τα 25 του χρόνια.Δεν είχα ποτέ την πρόθεση να υποδείξω στον κύριο Γιακουμάτο τί να ψηφίσει.Με παρεξήγησε.Ποτέ δεν θα το έκανα”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr