Κ. Παρρά στο radio1d.gr: “Ή υποκρίνονται ή είναι πράγματι επικίνδυνοι στο Οικονομικό Επιτελείο”

Καλή αρχή, αλλά χωρίς την θριαμβευτική είσοδο που προσδοκούσαν στη Βουλή, χαρακτήρισε την επίδοση του κόμματος ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ στις εκλογές η Παρρά Κατερίνα, υποψήφια βουλευτίνα του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ,στο radio1d.gr και στις’ Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου.

 

“Ή υποκρίνονται ή είναι πράγματι επικίνδυνοι”είπε η κ.Παρρά για το οικονομικό επιτελείο και τις τακτικές που ακολουθεί.

 

“Θέατρο του παραλόγου” χαρακτήρισε την μέχρι τώτα κυβερνητική πορεία η κ.Παρρά και την παρομοίωσε με τον καιρό.“Έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα”.

 

Στη συνέχεια η  Κατερίνα Παρρά κάνοντας λόγο για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΚΙΔΗΣΟ είπε “Κάναμε μία αρχή και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε”.

 

Για το κόμμα της είπε πως “ό,τι έγινε δεν θα γινόταν αν ο κ.Βενιζέλος δεχόταν ανοιχτό Σενέδριο με εκλογή συνέδρων από τη βάση” δεν απέκλεισε μελλοντική συνεργασία με το ΠΑΣΚΟ, αλλά και τη ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι. Υπογράμμισε ότι δεν μπορεί ο κ.Ππανδρέου να κατηγορηθθεί για διάσπαση του ΠΑΣΟΚ καθώς “όσοι ψήφισαν ΚΙΔΗΣΟ, δεν θα ψήφιζαν αναγκαστικά ΠΑΣΟΚ”. Ενώ σημείωσε ότι σκοπός της προσεχούς Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος, είναι “να οργανώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr