Άνοδος πωλήσεων στο 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου

festival-bibliou-agalma-mega-alexandrou

Ανοδική πορεία έως και 10% σημείωσαν οι πωλήσεις του 35ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης τελούσε  υπό την Αιγίδα του  Υπουργείου Εσωτερικών Διοικητικής Ανασυγκρότησης  (πρ. Μακεδονίας Θράκης), του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η καθημερινή προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τους  500 χιλιάδες επισκέπτες  ενώ στο χώρο του πραγματοποιήθηκαν  85 εκδηλώσεις .

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία των 103 συγγραφέων στα περίπτερα των εκθετών που υπέγραφαν  και παρουσίαζαν τις νέες κυκλοφορίες..

Πάνω από 25 Φορείς του Πολιτισμού  συνεργάστηκαν για τις εκδηλώσεις του ΚΣΤ΄ Πνευματικού Μαΐου, η Πολιτιστική Άνοιξη της Θεσσαλονίκης και στα πλαίσια  του 35ου Φεστιβάλ Βιβλίου.

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας με το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης ως  διοργανωτές, είμαστε  ικανοποιημένοι με αυτά τα αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του βιβλίου.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους  Βορειοελλαδίτες  για την προτίμηση τους και τη στήριξή τους στο θεσμό.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ  καθώς και τους διαδικτυακούς φίλους του βιβλίου και του πολιτισμού που ανελλιπώς με τις δημοσιεύσεις, μεταδόσεις ραδιοτηλεοπτικών σποτ αλλά και με τις χιλιάδες κοινοποιήσεις  τους, συνέβαλλαν τα μέγιστα στην αθρόα συμμετοχή του κόσμου.