Χαράλαμπος Περβανάς: Με «νομιμοποίηση» τα νέα μνημόνια που έρχονται

Συλλήβδην το πολιτικό προσωπικό, αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ανήμπορο κι ανίκανο να κρατήσει την Ελλάδα στα πόδια της στη μετά κορονοϊό εποχή. Η έλλειψη ενός συνεκτικού, απτού σχεδίου, ανάτασης της χώρας, συνθέτουν το σκηνικό της επικοινωνιακής εκμετάλλευσης του κορονοϊού.

Κοινώς, πλήρες αδιέξοδο από το οποίο ο Μητσοτάκης ενδεχομένως θα επιχειρήσει να απεγκλωβιστεί μέσω… πρόωρων εκλογών!. Αυτό πάντως συνάγεται από τα 26 νομοσχέδια που σπεύδει να περάσει μέσα στον Ιούλιο. Ήτοι, κλείνουμε τις διαπλεκόμενες εκκρεμότητες και κατόπιν ζητούμε ανανεωμένη εντολή από τον λαό για να εφαρμόσουμε… με «νομιμοποίηση» τα νέα μνημόνια που έρχονται!!!

Βλέπετε, οι βασικοί πρωταγωνιστές των ταγών μας, έχουν αποδεχτεί πλήρως το νοσηρό σχέδιο των Βρυξελλών και των λοιπών… συμμάχων για μετατροπή της χώρας σε αποικία.

Και θα κάνουν τα «πάντα» για να τους κρατήσουν στη ζωή μέχρι να το υλοποιήσουν. Θέμα χρόνου είναι να βάλουν Μητσοτάκη, Τσίπρα και όσους άλλους καταφέρουν, να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να τα βρουν. Άλλωστε, στην Ελλάδα των μνημονίων το έργο έχει επαναληφθεί με επιτυχία… Η Ελλάδα όμως, παρά τα δεινά της, δεν έγινε ακόμα μαγαζάκι οποιασδήποτε οικογένειας… κι’ αυτό να μη το ξεχνάνε!!!