Δεκατέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά χθες στη Θεσσαλονίκη

Δεκατέσσερα άτομα συνελήφθησαν χθες στη Θεσσαλονίκη, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.

Συγκεκριμένα:

• Συνελήφθησαν δεκατέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου “Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών”

• Κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.

• Στην κατοχή δύο εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε επιπρόσθετα δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Όπλων».

• Επίσης, σε βάρος 24χρονου ομογενή, που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Γερμανικών Αρχών για απόπειρα βιασμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Παράλληλα, σε συλλήψεις πέντε ατόμων, φυγόποινων ή καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, προέβη κατά το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη πρωινές ώρες της 22-04-2014, στο κέντρο της πόλης, 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ετών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Επίσης, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της ίδια ημέρας, στην περιοχή των Νέων Επιβατών 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών, για απάτη και υπεξαίρεση.

Επιπρόσθετα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της πόλης, τρία επιπλέον άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.